Een vloeiend verloop en een perfecte beleving, zonder dat we zelf zichtbaar zijn. 

De omvang, de sfeer, het programma en de gasten: elke situatie vraagt om een eigen aanpak. Het invitatie- en/of registratietraject moet dan ook naadloos passen bij de doelstelling van het evenement.
Want alleen dan ervaar je een positieve beleving met een persoonlijke ontvangst.

 

Een vloeiend verloop en een perfecte beleving, zonder dat we zelf zichtbaar zijn. 

De omvang, de sfeer, het programma en de gasten: elke situatie vraagt om een eigen aanpak. Het invitatietraject moet dan ook naadloos passen bij de doelstelling van het evenement. Want alleen dan ervaar je een positieve beleving met een persoonlijke ontvangst.

 

 

INVITATIE

Een compleet uitnodigingstraject in jouw huis- en communicatiestijl. Van de save-the-date, de bevestiging (eventueel met tickets) tot aan de bedankmail en eventueel enquête achteraf.

 

REGISTRATIE

Voor elk event een gebruiksvriendelijk en doelgericht registratieproces. Van een simpele aanmelding tot aan een volledige registratie met programmakeuzes en workshops. Alles is mogelijk.

 

TICKETMANAGER

(Externe) Tickets toevoegen, geplaceerd met plattegrond of ongeplaceerd bijna alles kan. De tickets kunnen daarna per e-mail als bijlage meegestuurd worden of via een downloadpagina waar jouw gast de tickets kan printen, downloaden of zelfs direct doorsturen naar zijn/haar introducee.

 

ONTVANGST OP LOCATIE

Een ontvangst kan met onze draagbare handscanners door een ticket te scannen aan de deur of bijvoorbeeld middels een professionele ontvangstbalie waar onze hosts en hostesses uw gasten welkom heten en een persoonlijke naambadge printen.

Meer weten?

De diensten van We‑Invite kun je zowel in combinatie als los van elkaar inzetten.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van We‑Invite? Wij vertellen het je graag! Contacteer ons via onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten?

De diensten van We‑Invite kun je zowel in combinatie als los van elkaar inzetten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van We‑Invite? Wij vertellen het je graag! Contacteer ons via onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.